Etter drøye 25 år som storrøyker, sluttet jeg påsken 2008. Siden har smakssansene mine endret seg drastisk. Så fra å synes en sterkt krydret kebab eller pizza er greit å spise, nyter jeg nå ferske råvarer og spennende ingredienser. Og famlende har jeg begynt å lage mat selv - med glede og engasjement.
Om meg og Cocnac
Jeg er medlem av Bache Gabrielsens venner. Vi er en gjeng som samles jevnlig over et godt måltid mat, med Bache som et naturlig midtpunkt. Cognac beriker livet mitt gjennom smak, livsglede, nye vennskap og minneverdige reiser. "Bache Gabrielsen forlenger livet og glæden"
Om meg og fotografering
Jeg er en ivrig hobbyfotograf. Det blir mange bilder av hunden, og de er base for bloggen hennes. Ellers finner jeg de beste motivene rett rundt hjørnet, i Torshovparken. Og favoritten er en majestetisk allè og en flott Art Deco paviljong
Da er det tid for sopptur og god mat! Fin blogg!Hege
SvarSlettParasollsopp! denne kan spises:)
SvarSlett