fredag 1. mai 2009

No 15

I går var det girls night out, og det var veldig lenge siden og veldig hyggelig. Som vanlig innebærer det et restaurantbesøk, og denne gangen ble det No 15 (nummer 15) i Skovveien - Oslos beste vestkant. Ingen av oss hadde vært der før, så vi var litt spente. Ganske trendy restaurant meg veldig shabby chic interiør. Skikkelig tøft og hyggelig selv om musikken var i høyeste laget. Ble godt mottatt og fikk en fin Kir Royal i baren mens jeg ventet på de andre. Hyggelig var det.
Og maten da. Noen hadde forberedt seg og lest menyen på internett. Overraskelsen var derfor stor da den ikke var å få i restauranten!?
Kamskjellene var helt greie, men vinanbefalingen var ikke så bra. Først ble vi anbefalt en vin til over 800 kroner, noe vi synes er litt i overkant til forretten. Så vi ble anbefalt en annen som viste seg å ikke smake noen ting . Den sendte vi faktisk ut igjen. Endte opp men en helt grei vin til slutt, men har vel smakt bedre hvitt til kamskjell før.
Gjøkalven var utsøkt! Nydelig mørt og så god rødvin at det gikk noen flasker av den. En riktig innertier! Vi fikk en ostetallerken med utsøkte oster og tilbehør. Og vi avsluttet kvelden med sorbe, sjokoladefondant og creme brule. Sautern og portvin var utmerket følge.
Skal man si noe negativt så må vel det være drinkene - Kir Royalen var vel litt liten og det er første gang jeg har fått servert cosmo i champagneglass. Den var ikke noe god heller så de ble sendt tilbake til baren.
Sum a summarum kan jeg (på tross av litt stive priser og det faktum at vi rett og slett ble kastet ut til slutt) anbefale et besøk her. En vellykket jentekveld vil jeg si!

1 kommentar:

  1. Kanskje vi kan gå hit en dag... Under 1/4 av prisen minst!! Eller snart tid for piknikk kanskje?

    SvarSlett